Κάθε εικόνα δημιουργείται με αγάπη και τον δέοντα σεβασμό σε «πνευματικό περιβάλλον» και είναι έτοιμη να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίον προορίζεται. Επιβλητικά τέλειες, εμπνέουν σεβασμό και είναι ιδανικές για προσευχή και επικοινωνία με το Θείο.


HOME Άγιοι Αγίες "Άγνωστες" Αγίες "Άγνωστοι" Άγιοι Καντήλια κουτιά Wood blocks Επικοινωνία
Χριστός Θεοτόκος Άγγελοι Σπάνιες Εικόνες Ξύλινοι Σταυροί Ρήσεις... Προσευχές... Εικόνες με ιστορία, θρύλοι...
 Έρευνα, διάσωση, αποκατάσταση και ταξινόμηση έργων τέχνης και εικόνων αγίων της θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ξύλινες εικόνες υψηλής ποιότητος - Μελέτη και αναβίωση τεχνικών παλαίωσης εικόνων.....

 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   (ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ) Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά 6942047988, με e-mail: info@christianarticons ή συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα η οποία σας δίνει και τη δυνατότητα να μας στείλετε και τη εικόνα ή φωτογραφία που επιθυμείτε.

 

Form Object

 

 

ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ

CHRISTIAN ART ICONS  

Έδρα: Καλύβια,  Μαζέϊκα

Καλάβρυτα Αχαΐας

 6942047988,

 info@christianarticons.com

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά 6942047988, με e-mail: info@christianarticons.com

 

30% έκπτωση για κάθε τηλεφωνική παραγγελία Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλετε μειλ να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για την ποιότητα των εικόνων μας, να βρούμε την εικόνα που σας ενδιαφέρει και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας.

 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΣ ΔΩΡΟ

Οι εικόνα εκτός από μέσο προσευχής μπορεί να προσφερθεί σαν αναμνηστικό δώρο, σε γιορτές και επετείους, ως τουριστικό δώρο σουβενίρ λαϊκής θρησκευτικής τέχνης, σαν επιχειρηματικό δώρο, αλλά και ως θρησκευτική διακόσμηση στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα κλπ.

Αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε την εικόνα - δώρο της επιλογής σας στον παραλήπτη, τον χώρο και τον χρόνο που θα μας υποδείξετε σε συσκευασία δώρου.

(εικόνες με ολική αδιαβροχοποίηση, για εξωτερικούς χώρους, κοιμητήρια, εικονοστάσια κλπ, σε 3 ημέρες, + επιπλέον 5€).

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από τα ΕΛΤΑ με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παραλαβή από εσάς από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε στα ΕΛΤΑ περιλαμβάνει: 1. Την αξία της εικόνας με την κατά περίπτωση ΈΚΠΤΩΣΗ, 2. Έξοδα Αντικαταβολής και μεταφορικά (περίπου 4-5 ευρώ).

2. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από υπηρεσία ταχυμεταφορών με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παράδοση στο σπίτι σας). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε περιλαμβάνει: 1. Την αξία της εικόνας με την κατά περίπτωση ΈΚΠΤΩΣΗ, 2. Έξοδα υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, περίπου 4-5 ευρώ)

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε. Η επιστροφή γίνεται χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής και αποστολής των καινούριων προϊόντων. Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο info@christianarticons.com είτε τηλεφωνική επικοινωνία στο 6942047988

 

Ποιος γιορτάζει;
 
 

Οι Ξύλινοι σταυροί είναι χειροποίητοι και δεν υπάρχουν σε στόκ. Κάθε ξύλινος Σταυρός δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας (με τον κωδικό του)  και διατίθενται στο κοινό σε τιμές εργαστηρίου.<Κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου 6942047988, info@christianarticons.com