Κάθε εικόνα δημιουργείται με αγάπη και τον δέοντα σεβασμό σε «πνευματικό περιβάλλον» και είναι έτοιμη να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίον προορίζεται. Επιβλητικά τέλειες, εμπνέουν σεβασμό και είναι ιδανικές για προσευχή και επικοινωνία με το Θείο.

 
HOME Άγιοι Αγίες "Άγνωστες" Αγίες "Άγνωστοι" Άγιοι Καντήλια κουτιά Wood blocks Επικοινωνία
Χριστός Θεοτόκος Άγγελοι Σπάνιες Εικόνες Ξύλινοι Σταυροί Ρήσεις... Προσευχές... Εικόνες με ιστορία, θρύλοι...

 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   (ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ) Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά 6942047988, με e-mail: info@christianarticons ή συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα η οποία σας δίνει και τη δυνατότητα να μας στείλετε και τη εικόνα ή φωτογραφία που επιθυμείτε.

 

Form Object

 

 

ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ

CHRISTIAN ART ICONS

6942047988,

 info@christianarticons.com

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά 6942047988, με e-mail: info@christianarticons.com

1. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από τα ΕΛΤΑ με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παραλαβή από εσάς από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε στα ΕΛΤΑ περιλαμβάνει: 1. ΈΚΠΤΩΣΗ 30%, 2. ΦΠΑ, 3. Έξοδα Αντικαταβολής και μεταφορικά (περίπου από 3 - 5 ευρώ).

 

30% έκπτωση για κάθε τηλεφωνική παραγγελία - στις τιμές περιέχεται φπα) Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλετε μειλ να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για την ποιότητα των εικόνων μας, να βρούμε την εικόνα που σας ενδιαφέρει και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΣ ΔΩΡΟ

Οι εικόνα εκτός από μέσο προσευχής μπορεί να προσφερθεί σαν αναμνηστικό δώρο, σε γιορτές και επετείους, ως τουριστικό δώρο σουβενίρ λαϊκής θρησκευτικής τέχνης, σαν επιχειρηματικό δώρο, αλλά και ως θρησκευτική διακόσμηση στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα κλπ.

Αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε την εικόνα - δώρο της επιλογής σας στον παραλήπτη, τον χώρο και τον χρόνο που θα μας υποδείξετε σε συσκευασία δώρου.

(εικόνες με ολική αδιαβροχοποίηση, για εξωτερικούς χώρους, κοιμητήρια, εικονοστάσια κλπ, σε 3 ημέρες, + επιπλέον 5€).

 

 

 

Ποιος γιορτάζει;
 
 

Οι Ξύλινοι σταυροί είναι χειροποίητοι και δεν υπάρχουν σε στόκ. Κάθε ξύλινος Σταυρός δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας (με τον κωδικό του)  και διατίθενται στο κοινό σε τιμές εργαστηρίου.

6942047988, info@christianarticons.com